مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل ا

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری تحت pdf :

مقاله مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی) از صفحه 65 تا 72 منتشر شده است.
نام: مدلسازی دینامیکی راکتور ستونی پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات و تعیین ضرایب پراکندگی محوری
این مقاله دارای 8 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضرایب پراکندگی محوری
مقاله هیدرولیز
مقاله راکتور ستونی پرشده
مقاله مدل سازی
مقاله بهینه سازی

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: افتخاری علی اکبر
جناب آقای / سرکار خانم: احتشامی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: رحیمی مهناز
جناب آقای / سرکار خانم: جعفری نصر محمدرضا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله راکتور پرشده فرایند هیدرولیز متیل استات مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا محدودیت های انتقال جرم از توده سیال به سطح کاتالیست و از سطح کاتالیست به درون آن بررسی گردید. پس از حصول اطمینان از عدم وجود محدودیت نفوذ، یک مدل شبه همگن یک بعدی با در نظر گرفتن ضرایب پراکندگی محوری برای این راکتور ارایه گردید. در این مدل جذب سطحی انتخابی اجزا بر روی کاتالیست رزین تبادل یونی اسیدی به صورت مدل جذب سطحی لانگمیر و سرعت واکنش به صورت مدل سینتیکی LHHW که هر دو بر اساس فعالیت اجزا بیان می شود (مدل UNIQUAC) و به وسیله همین گروه به دست آمده است بیان گردید. برای تعیین ضرایب پراکندگی محوری ابتدا با انجام یک آزمایش ورودی ضربه ای به راکتور تغییر غلظت محصول خروجی راکتور بر حسب زمان تعیین گردید. سپس با حل مدل با استفاده از روش عددی خطوط (Method of lines) و محاسبه مجموع قدرمطلق اختلاف های بین غلظت خروجی محاسبه شده و به دست آمده در آزمایشگاه به عنوان تابع هدف و استفاده از الگوریتم بهینه سازی لونبرگ- مارکوا مقادیر ظریب پراکندگی محوری محاسبه گردید. مقایسه مدل ارایه شده با مدل ایده آل پلاگ و مدل های قبلی ارایه شده نشان دهنده دقت و جامعیت مدل ارایه شده در این مقاله است که می تواند در راکتورهای مشابه فراوان موجود به کار رود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :