مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان ع

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاة سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده) تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاة سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاة سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاة سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده) تحت pdf :

مقاله روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاة سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده) تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1387 در مطالعات ادبیات تطبیقی (ادبیات تطبیقی) از صفحه 125 تا 133 منتشر شده است.
نام: روزگار و آثار سعدی شیرازی در پژوهش خالق میرزازاده (عنوان عربی: حیاه سعدی الشیرازی ونتاجاته فی دراسات خالق میرزازاده)
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله شیخ سعدی شیرازی
مقاله خالق میرزازاده
مقاله صدرالدین عینی
مقاله ایران
مقاله فارس
مقاله تاجیک (کلید واژه عربی: سعدی الشیرازی
مقاله خالق میرزازاده
مقاله صدرالدین عینی
مقاله إیران
مقاله فارس
مقاله طاجیک)

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: خدای داداف (یزدان فر) اعظم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
خالق میرزازاده از منتقدین و پژوهشگران بزرگ گشور تاجیکستان به شمار می آید. این اندیشنمد از دوران نوجوانی با آثار سعدی به ویژه گلستان و بوستان انس گرفته است و در رهگذر مطالعه زندگانی شیخ اجل سعدی شیرازی و کاوش در آثار وی پژوهشهایی ارزنده درباره سعدی از خود به جای گذاشته است.
شایان ذکر است در تاجیکستان در رابطه با زندگی پر ماجرای سعدی و میراث ادبی این استاد سخن، پژوهشهایی ارزشمند صورت گرفته است که با رساله استاد صدرالدین عینی تحت عنوان «شیخ مصلح الدین شیرازی» آغاز یافته و با پژوهشهای خالق میرزازاده امتداد می یابد.
مقاله پیشرو به بررسی دیدگاههای استاد خالق میرزازاده نسبت به زندگانی و آثار شیخ اجل سعدی شیرازی می پردازد و اندیشه های این پژوهشگر را به خوانندگان ایرانی عرضه می دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :