مقاله موتور دیزا مجهز به سیستم سوخت دوگانه گاز طبیعی – نفت
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:44 صبح

مقاله موتور دیزا مجهز به سیستم سوخت دوگانه گاز طبیعی – نفت و گاز و مبدل کاتالیستی، گامی عملی در حل مشکل آلودگی تحت pdf دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله موتور دیزا مجهز به سیستم سوخت دوگانه گاز طبیعی – نفت و گاز و مبدل کاتالیستی، گامی عملی در حل مشکل آلودگی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله موتور دیزا مجهز به سیستم سوخت دوگانه گاز طبیعی – نفت و گاز و مبدل کاتالیستی، گامی عملی در حل مشکل آلودگی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله موتور دیزا مجهز به سیستم سوخت دوگانه گاز طبیعی – نفت و گاز و مبدل کاتالیستی، گامی عملی در حل مشکل آلودگی تحت pdf :
سال انتشار: 1378
محل انتشار: اولین همایش موتورهای درونسوز
تعداد صفحات: 15
نویسنده(ها):
ناصر سلامی – دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی
چکیده:
خودروهای دیزل بخش مهمی از سیستم حمل و نقل را شامل می شوند و این سیستم به عنوان یکی از ضروریات جوامع مدرن صنعتی امروزی به حساب می آید. ویژگی های مطلوب اقتصادی و فنی، مطمئن بودن، سادگی، استحکام دراز مدت و رانش پذیری مناسب برخی از مزایای این موتورها را در بر می گیرد. این موتورها بخش قابل توجهی از سوخت های فسیلی را نیز مصرف می کنند و از عوامل اساسی در آلودگی محیط زیست به ویژه مناطق شهری محسوب می شوند. محدودیت منابع نفتی و معضلات جدی زیست محیطی انگیزه های مهمی در جستجو برای سوخت های جایگزینی مناسب در برخی از کشورهای جهن بوده ند. جایگزین ایده آل برای نفت گاز باید بتواند مزایای مهم موتورهای دیزل را حفظ کند. بکارگیری دیدگاه سوخت دوگانه مصرف نفت گاز را کاهش می دهد. این امر با جتیگزینی بخش عمده نفت گاز تزریق شده به موتور (تا حدود 90%) با گاز طبیعی پیش مخلوط شده با هوای ورودی محقق می شود. نسبت پایین تر کربن به هیدروژن در گاز طبیعی در کنار راندمان مناسب موتور دیزل، میزان دی اکسید کربن خروجی را حدود 15% کاهش می دهد. این مساله گام مثبتی در کاهش اثر گلخانه ای به حساب می آید. از سوی دیگر احتراق پاکیزه سوخت دوگانه به آلودگی کمتر روغن روان کننده منجر می شود که به این ترتیب به دلیل افزایش کارایی سیستم روانسازی، فاصله میان تعمیرات اساسی مورد نیاز موتور طولانی تر خواهد شد.

کلمات کلیدی :