مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf :

مقاله عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1390 در مجله دانشگاه علوم پزشکی قم از صفحه 25 تا 29 منتشر شده است.
نام: عوامل موثر بر تعیین نسبت ثانویه جنسی
این مقاله دارای 5 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توزیع فراوانی از نظر جنسی
مقاله نسبت جنسی
مقاله تنش – اقتصاد
مقاله اسکان
مقاله باروری

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: زارع نیستانک محمد
جناب آقای / سرکار خانم: هاشمیان نایینی الهام
جناب آقای / سرکار خانم: نوری عاطفه
جناب آقای / سرکار خانم: شکوهی مصطفی
جناب آقای / سرکار خانم: علی نقی مرتضی
جناب آقای / سرکار خانم: نوروزی مهدی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در سال های اخیر نسبت ثانویه جنسی، (نسبت جنسی تولدهای زنده مذکر به مونث) سیر نزولی داشته است. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثر عواملی همچون فصل لقاح، نوع بارداری (خواسته یا ناخواسته)، وضعیت مسکن، میزان درآمد ماهیانه و نمره آزمون استرس اقتصادی بر نسبت ثانویه جنسی در جامعه ایرانی می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، 202 زوج دارای فرزند زیر یک سال بررسی شدند. روش نمونه گیری به صورت 2 مرحله ای تصادفی انجام گرفت، که بر این اساس نمونه های پژوهش به طور تصادفی از 2 مرکز درمانی در سطح شهر تهران انتخاب شدند. میزان استرس اقتصادی والدین بر اساس پرسشنامه معتبر اندازه گیری شد. اطلاعات مربوط به سایر متغیرها از طریق یک چک لیست به دست آمد. در این مطالعه از آزمون رگرسیون لجستیک به روش تک متغیره (Univariate)، و چند متغیره (Multivariate) استفاده شد. مقادیر P<0.05 سطح معنی دار در نظر گرفته شد.
یافته ها: در این مطالعه، با استفاده از آنالیز رگرسیون لجستیک تک متغیره و چند متغیره، نشان داده شد که عوامل استرس اقتصادی (P=0.024، OR=1.056) و وضعیت مسکن استیجاری (P=0.029، OR=1.89) با جنسیت مونث فرزند متولدشده ارتباط معنی داری دارند.
نتیجه گیری: استرس مالی علاوه بر عواقب شناخته شده جسمی و روحی برای افراد، در تعیین نسبت جنسی نسل های آینده نیز می تواند موثر باشد. بنابراین لازم است راهکارهای مؤثرتری برای بهبود وضعیت رفاهی و حل مشکل مسکن خانواده ها اندیشیده شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :