مقاله مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:43 صبح

مقاله مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد توانمندسازی مدیران و کارکنان شرکت های ایرانی تحت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد توانمندسازی مدیران و کارکنان شرکت های ایرانی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد توانمندسازی مدیران و کارکنان شرکت های ایرانی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل راهبردی و کاربردی مدیریت دانش سرمایه انسانی با رویکرد توانمندسازی مدیران و کارکنان شرکت های ایرانی تحت pdf :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین کنفرانس اقتصاد و مدیریت کاربردی با رویکرد ملی
تعداد صفحات: 17
نویسنده(ها):
محمد مهدی احمدیان دیوکتی – دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور
سید رضا موسوی زاده – عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مازندران
رحمان غفاری – دکتری مدیریت استراتژیک و مدرس دانشگاه
چکیده:
با گذشت زمان نه تنها نگرش نسبت به افراد شاغل در سازمان ها و دانش و سرمایه های فکری تغییر کرده است بلکه استفاده از رویکردهای کاربردی در توانمندسازی کارکنان دانشی هر سازمانی جزء دغدغه های اصلی سازمان ها محسوب می شود . هدف از این مقاله، تجزیه و تحلیل و ارزیابی جنبه های مدیریت دانش و توسعه مدل مدیریت سرمایه انسانی (HCM) با رویکرد توانمندسازی نیروی انسانی در شرکت های ایرانی می باشد. در حالی که تحقیق در مورد تاثیر HCM بر عملکرد سازمانی ادامه دارد، نویسندگان با تجزیه و تحلیل چندین مدل HCM نشان داده اند که همواره رابطه مثبت و معناداری بین شیوه های مدیریت سرمایه انسانی، عوامل موثر بر انتخاب کارکنان دانشی و توانمندسازی کارکنان و مدیران در جهت تحقق اهداف سازمانی وجود دارد. مدل های متفاوتی در مدیریت سرمایه فکری و مدیریت دانش در متون مدیریت دیده می شوند اما مدل جامعی که بتواند با رویکردی کاربردی، استراتژیک و بومی این مولفه ها را با هم تبیین نماید وجود ندارد. این مقاله درصدد است تا با مطالعات کتابخانه ای و تحلیل مدل های موجود به ارائه این مدل ترکیبی اقدام نماید.

کلمات کلیدی :