مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:36 صبح

مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی تحت pdf :
مقاله رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی تحت pdf که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در 1389 در زیست شناسی ایران از صفحه 26 تا 34 منتشر شده است.
نام: رویان زایی در Tripleurospermum disciforme: تیپ جدید و نادر از رویان زایی
این مقاله دارای 9 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله Asteraceae
مقاله میکروسپورزایی
مقاله مگاسپورزایی
مقاله تخمک
مقاله رویان زایی
مقاله Tripleurospermum
نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: حقیرچهرگانی عبدالکریم
جناب آقای / سرکار خانم: زارع شاهین
جناب آقای / سرکار خانم: حاجی صادقیان سمیه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش ویژگیهای رویان شناختی Tripleurospermum disciforme مورد بررسی قرار گرفت. گلها و غنچه ها در مراحل مختلف نمو برداشت شده، در FAA70 تثبیت و در الکل 70 درصد نگهداری شد. نمونه ها پس از قالب گیری در پارافین با میکروتوم برش گیری شد. رنگ آمیزی با پریودیک اسید شیف و نیز با هماتوکسیلین انجام گرفت. نتایج نشان داد که بساکها دارای 4 کیسه گرده بوده و لایه مغذی از نوع ترشحی است. تتراد های میکروسپور از نوع چهارضلعی (تتراهدرال) و چهار گوش (تتراگونال) هستند. دانه های گرده در زمان انتشار دو یاخته ای هستند. تخمک از نوع واژگون، تک پوسته ای و کم خورش است. لایه آندوتلیوم از یک ردیف یاخته تشکیل شده است. نمو کیسه رویانی بر اساس تیپ پلی گونوم صورت می گیرد، اما افزایش یاخته های آنتی پود از 6 تا 8 مشاهده و هسته آنها حالت پلی پلوئیدی دارد. بر اساس نتایج این پژوهش دو نوع رویان زایی در این گیاه وجود دارد، در برخی از گلچه ها که هرمافرودیت هستند، اگر چه یاخته های آنتی پود افزایش پیدا می کند، اما خاستگاه رویان از یاخته تخم است. ولی در عده ای دیگر از گلچه ها که آنها نیز هرمافرودیت هستند، یاخته های آنتی پود افزایش پیدا کرده، پایدار مانده و بدون انجام لقاح، رویان را بوجود می آورد. در این موارد دستگاه تخم تحلیل رفته و از بین می رود که به نظر می رسد علت آن عدم تلقیح یاخته تخمزا است.

کلمات کلیدی :