مقاله تهیه دانه های هسته – پوسته بر پایه آلژینات – ک
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:35 صبح

مقاله تهیه دانه های هسته – پوسته بر پایه آلژینات – کیتوسان با تلفیق روش الکترواسپری و روش Complex Coacervation تحت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تهیه دانه های هسته – پوسته بر پایه آلژینات – کیتوسان با تلفیق روش الکترواسپری و روش Complex Coacervation تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه دانه های هسته – پوسته بر پایه آلژینات – کیتوسان با تلفیق روش الکترواسپری و روش Complex Coacervation تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تهیه دانه های هسته – پوسته بر پایه آلژینات – کیتوسان با تلفیق روش الکترواسپری و روش Complex Coacervation تحت pdf :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
تعداد صفحات: 17
نویسنده(ها):
جواد امیدی – دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، گروه مهندسی
محمد خرم – دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، گروه مهندسی
عبدالرضا صمیمی – دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده مهندسی شهید نیکبخت، گروه مهندسی
چکیده:
در این پژوهش ، دانه های هسته – پوسته (کپسول) بر پایه آلژینات – کیتوسان با استفاده از ترکیب روش الکترواسپری و Complex Coacervation تهیه شده است . توانایی روش الکترواسپری در تولید دانه هایی با اندازه های مختلف و در عین حال با توزیع اندازه یکنواخت به اثبات رسید . نتایج نشان داد که اندازه ذرات با تغییر وزن ملکولی کیتوسان تغییر قابل ملاحظه ای نمی کند . اثر اعمال میدان الکتریکی بر اندازه و توزیع ذرات و تخلخل غشاء مورد بررسی قرار گرفت . نتایج نشان داد که با افزایش ولتاژ اعمال شده اندازه قطر ذرات و همچنین اندازه ضخامت پوسته دانه های تهیه شده کاهش می یابد . Bovine(BSA) Serum Albumin که یک پروتئین درشت مولکول است در هسته کپسول ها انباشت گردید و آزاد سازی BSA از کپسول ها در محیط آب مقطر بررسی شد . نتایج بدست آمده نشان میدهد که با افزایش ولتاژ اعمالی درصد آزاد شدن BSA افزایش یافته و نیز داروی انباشت شده در ذرات کاهش یافته است . اثر تغییر ولتاژ بر تخلخل غشاء باع شد که افزایش ولتاژ می تواند باعث افزایش تخلخل غشاء شود .

کلمات کلیدی :