مقاله تشخیص خطای اتصال کوتاه در ثانویه ترانسفورمر های کوره قوس ب
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/7/14:: 4:34 صبح

مقاله تشخیص خطای اتصال کوتاه در ثانویه ترانسفورمر های کوره قوس با استفاده از حفاظت اضافه جریان موجود در سمت اولیه آن تحت pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تشخیص خطای اتصال کوتاه در ثانویه ترانسفورمر های کوره قوس با استفاده از حفاظت اضافه جریان موجود در سمت اولیه آن تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تشخیص خطای اتصال کوتاه در ثانویه ترانسفورمر های کوره قوس با استفاده از حفاظت اضافه جریان موجود در سمت اولیه آن تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تشخیص خطای اتصال کوتاه در ثانویه ترانسفورمر های کوره قوس با استفاده از حفاظت اضافه جریان موجود در سمت اولیه آن تحت pdf :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی برق
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
حیدر صامت – استادیار بخش قدرت و کنترل-دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز
فرزاد دهقان مروستی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی قدرت-دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دان
چکیده:
با توجه به جریان بسیار بالای کوره های قوس الکتریکی ، معمولا در سمت ثانویه کوره قوس الکتریکی حفاظتی وجود ندارد. در این مقاله با استفاده از حفاظت موجود در سمت اولیه ترانسفورمر کوره، با ارائه الگوریتمی جدید سعی در حفاظت موثر طرف ثانویه ترانسفورمر کوره قوس داریم. برای این منظور از دو دسته داده استفاده می کنیم . دسته اول داده های جریان مربوط به اتصال کوتاه هستند که از شبیه سازی سیستم قدرت شرکت فولاد مبارکه به همراه مدل سازی هارمونیکی کوره های قوس آن به دست می آید . دسته دوم 115 داده سه فاز اندازه گیری شده از کوره های قوس شرکت فولاد مبارکه در مدت سه ماه می باشد که بیانگر حالت عادی (بدون خطای) کوره است. در این مقاله الگوریتمی طراحی شده است که با استفاده از تفاضل های زمانی مولفه های هارمونیکی جریان طرف اولیه ترانسفورمر کوره قادر به تشخیص خطای در طرف ثانویه می باشد. نشان داده می شود که دقت الگوریتم ارائه شده بسیار بالا می باشد.

کلمات کلیدی :