مقاله بررسی میزان آلودگی به کلی فرم ها در آب آشامیدنی مرغداری ها

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی میزان آلودگی به کلی فرم ها در آب آشامیدنی مرغداری های گوشتی استان قم تحت pdf دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلودگی به کلی فرم ها در آب آشامیدنی مرغداری های گوشتی استان قم تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلودگی به کلی فرم ها در آب آشامیدنی مرغداری های گوشتی استان قم تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلودگی به کلی فرم ها در آب آشامیدنی مرغداری های گوشتی استان قم تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

حسین اسماعیلی –
محمد ابدالی نیا –

چکیده:

از آنجا که آب یکی از اصلی ترین ماده غذایی مصرفی و ا ز مهم ترین راه ها ی انتقال آلودگی به جوجه ها بوده , وجود باکتریهای پاتوژن در آن میتواند موجب افزا یش ضا یعات در لاشه ها وکاهش کیفیت گوشت و بازده ی تولید گردد . از این رو فراهم کردن آب سالم یکی از مهم ترین مقدمات تولید محصولات کیفی و کمی بهتر است .
در این مطالعه , طی سالها ی 1380-1384 تعداد 230 نمونه آب آشامیدنی مرغداری های گوشتی به صورت استریل اخذ و از روش شمارش کلی فرم ها با استفاده از آزمون ) MPN بیشترین تعداد احتمالی ) اسستفاده شد که نتا یج به صورت تعداد کلی فرم ها ی احتمالی در ml 1 گزارش گردید . طبق نتا یج به دست آمده , تعداد کلی فرم ها در 106 نمونه %)46) بیش از حداکثر قابل قبول 100 ml/ CFU و در 124 نمونه %)54) کمتر از 100 شمارش شد . نتا یج این مطالعه نشان میدهد که احتمال وقوع عفونت با منشا کلی فرم ها از طر یق آب آشامیدنی مرغداری ها ی گوشتی استان قم در حد قابل توجهی میباشد که توصیه میگردد جهت سالم سازی آب ها از روشهای ضدعفونی شیمیائی بهره برده و توجه بیشتری در خصوص رفع ایرادات و تهیه آب آشامیدنی سالم صورت گیرد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بهینه سازی موقعیت چاه پمپاژ برای آب های معادن روباز با است

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بهینه سازی موقعیت چاه پمپاژ برای آب های معادن روباز با استفاده از تکنیک زمین آمار (با مطالعه موردی معدن آهن چغارت) تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی موقعیت چاه پمپاژ برای آب های معادن روباز با استفاده از تکنیک زمین آمار (با مطالعه موردی معدن آهن چغارت) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی موقعیت چاه پمپاژ برای آب های معادن روباز با استفاده از تکنیک زمین آمار (با مطالعه موردی معدن آهن چغارت) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی موقعیت چاه پمپاژ برای آب های معادن روباز با استفاده از تکنیک زمین آمار (با مطالعه موردی معدن آهن چغارت) تحت pdf :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: چهارمین همایش زمین شناسی و محیط زیست

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

امین حسین مرشدی – دانشجو کارشناسی ارشد اکتشاف معدن، پردیس دانشکده های فنی، دانشگاه تهر
محمد فاتحی مرجعی – استادیار دانشکده مهندسی معدن دانشگاه یزد
مهدی اسلام زاده – عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافق

چکیده:

وجود آب در معدان باعث کاهش مقاومت ناپیوستگی ها و باعث شکست شیب های سنگی می شود. از سوی دیگر باعث افزایش هزینه های آتشباری از نظر استفاده از مواد منفجره اسلاری و یا استفاده از لوله پلیکا می شود و باعث افزایش زمان بکارگیری و باربری و کاهش راندمان کار معدن می شود. بنابراین یکی از راهکارهای مناسب، حفر چاه پمپاژ آب می باشد که باید موقعیت مناسبی حفر شود. بدین منظور ابتدا باید پارامترهای موثر در پمپاژ آب بررسی کرد و با تعیین تابع هدف (Objective Function) مناسب بر اساس پارامترهای موثر، تابع مذکور را بهینه نمود.
پارامترهای موثر در این مطالعه، دبی آب خروجی از چاه، سطح تراز آب، ضخامت سفره آبدار و در نهایت خطای تخمین است. در ابتدا می بایست اطلاعات مورد نظر را از چاه های استخراجی آبدار، یا چاه های مستقل برای پمپاژ کسب نمود. خطای تخمین کریجینگ که یک ابزار زمین آماری و برای بررسی عدم قطعیت پارامترهای مذکور مورد استفاده قرار می گیرد. تابع هدف بر اساس افزایش بازدهی پمپاژ طراحی می شود. این تابع هدف یک شاخص ضربی از پارامترهای دبی آب خروجی از چاه، سطح تراز آب، ضخامت سفره آبدار و خطای تخمین است. پارامترهای دبی، ضخامت سفره آبدار و خطای تخمین با تابع هدف رابطه مستقیم دارند، ولی سطح تراز آب که به صورت نسبی با مقدار حداقل سطح تراز سنجیده می شود، با تابع هدف رابطه عکس دارد.
برای نمایش پارامترهای مذکور، نقشه های خطوط هم تراز به کار می رود و برای دورنیایی نقاط از تخمین- گر کریجینگ استفاده می شود. برای تخمین کریجینگ ابتدا می بایست برای داده ها واریوگرام جهتی و غیر جهتی را محاسبه کرده و بر اساس آن بیضوی ناهمسانگری را ترسیم نمود. بعد از انجام کریجینگ می توان خطای تخمین را محاسبه نمود. اینکه تنها با توجه به حداکثر مقدار واریانس تخمین مناطق حفر پمپاژ آب را تعیین نمود درست نیست، بلکه باید پارامترهای موثر دیگر نیز درنظر گرفت. بنابراین تابع هدف را به صورت OF (Q, h,T,E)= Q* h-* Ty* E که ضرایب مورد نظر بر اساس نوع منطقه و تحلیل حساسیت تعیین می شود و در حالت ساده می توان همه ضرایب توانی را برابر یک گرفت. بنابراین با جستجو مقدار بیشینه تابع هدف می توان منطقه مناسب را برای حفاری چاه پمپاژ را داد. در صورتی که بخواهیم موقعیت چاه پمپاژ بعدی را تعیین نماییم می بایست که اطلاعات مربوط به چاه قبلی را وارد نموده و دوباره مقادیر برای تابع هدف محاسبه تا موقعیت بعدی حفاری مشخص شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR تحت pdf دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR تحت pdf :

مقاله بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR تحت pdf که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در مرداد 1389 در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه 52 تا 60 منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ و مقایسه با بافت مخاط سینوس افراد سالم با روش های ایمونولوژیک و PCR
این مقاله دارای 9 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پولیپ بینی
مقاله هلیکوباکتر پیلوری،الیزا PCR-4

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: طباطبایی آذردخت
جناب آقای / سرکار خانم: فرهادی محمد
جناب آقای / سرکار خانم: شمشیری احمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: نوربخش ثمیله
جناب آقای / سرکار خانم: شکرابی مهدی
جناب آقای / سرکار خانم: جوادی نیا شیما

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مطالعات چندی به بررسی هلیکوباکتر پیلوری (Helicobacter pylori-H.pylori)در مخاط سینوس و بینی بیماران مبتلا به رینوسینوزیت مزمن پرداخته اند، ولی مطالعه مستقیم این باکتری در بافت پولیپ بینی محدود است. لذا، هدف از انجام این پژوهش بررسی فراوانی باکتری هلیکوباکتر پیلوری در بافت پولیپ و مخاط سینوس بیماران مبتلا به پولیپ بینی در مقایسه با مخاط سینوس افراد سالم بود.
روش کار: در این مطالعه مورد – شاهدی 62 بیمار مبتلا به پولیپ بینی و تعداد 25 فرد سالم (که به دلیل شکستگی بینی مورد عمل جراحی قرار گرفتند) با روش نمونه گیری غیر احتمالی متوالی وارد مطالعه شدند. این افراد سن بالاتر از 12 سال داشتند و مبتلا به بیماری زمینه ای مزمن نبودند. بر روی سرم افراد، آزمون الیزا برای بررسی آنتی بادی های Aو G ضد هلیکوباکتر پیلوری و بر روی نمونه بافت پولیپ بینی بیماران و مخاط سینوس گروه شاهد، آزمونPCR انجام شد. جهت مقایسه فراوانی متغیرهای مورد مطالعه بین دو گروه از آزمون کای – دو استفاده شد.
یافته ها: میانه سنی گروه بیماران 38 سال (12 تا 65 سال) و گروه شاهد 26 سال (18 تا 54 سال) بود. درصد مردها در گروه بیماران %63 و در گروه شاهد %40 بود. موارد IgA مثبت بین دو گروه بیمار و شاهد یکسان بود (%145 در مقابل %4، P-Value=0.27)، ولی IgG اختلاف معنی داری داشت (%71 در مقابل %32، P-value=0.001). نتایج PCR نیز بین دو گروه تفاوت داشت (%323 در مقابل %4، P-value=0.005). موارد مثبت توام PCR و IgG نیز در گروه بیماران بیشتر بود (%29 در مقابل %4، p-value=0.01).
نتیجه گیری: به نظر می رسد با توجه به مطالعات مولکولی و تغیرات غلظت IgG برای هلیکوباکتر پیلوری، این باکتری می تواند به عنوان یکی از عوامل کاندید در بروز ضایعات پولیپی مطرح باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخسار

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر شرایط رشد گیاه مادری و موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره در باززایی درون شیشه ای گیاه دارویی انار شیطان تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران

تعداد صفحات: 4

نویسنده(ها):

سجاد مبشری – دانشجوی سابق کارشناسی ارشد باغبانی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه
بهنام بهروزنام – استادیار بخش باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
رمضان رضازاده – هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان

چکیده:

طی سال ها و قرون، آلودگی محیط زیست و دخالت انسان در اکوسیستم های طبیعی و زیست بوم ها به همراه بسی عوامل دیگر، زمینه ساز ن ابودی گونه های جانوری و گیاهی متعددی شده است . انار شیطان (Tecomella undulataRoxb.Seem) تنها جنس و گونه ی بومی تیره Bignoniaceae در ایران است که به شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد. به منظور شاخه زایی سریع از ریز نمونه های انار شیطان، پژوهشی بر پایه آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تکرار انجام شد. فاکتورهای موردنظر شامل موقعیت ریزنمونه بر روی شاخساره (ریزنمونه ی مریستم انتهایی، قسمت بالایی، قسمت میانی و قسمت پایینی) و نیز شرایط رشد گیاه مادری که شامل گیاهان نگهداری شده در شرایط کنترل شده ی گلخانه و گیاهان رشد یافته در زیستگاه طبیعی بود، مورد استفاده قرار گرفت. ریزنمونه ها در محیط MS حاوی 2 میلی گرم در لیتر BAP و 0/1 میلی گرم در لیتر IAA قرارداده شدند. نتایج بیانگر این بود که ریزنمونه های قسمت بالایی حاصل از گیاهان رشد کرده در شرایط گلخانه، بیش از ریزنمونه های مریستم انتهایی رشد کردند و بیشترین تعداد شاخساره در ریزنمونه و طول شاخساره نیز از ریزنمونه های قسمت بالایی گیاهان گلخانه ای مشاهده گردید. ریزنمونه ی قسمت پایینی گیاهان رشد گرده در زیستگاه طبیعی نیز چندان موفق نبوده و نتایج ضعیفی نشان داد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

تحقیق حمام های صخره ای آذربایجان شرقی تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

تحقیق حمام های صخره ای آذربایجان شرقی تحت pdf دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق حمام های صخره ای آذربایجان شرقی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق حمام های صخره ای آذربایجان شرقی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق حمام های صخره ای آذربایجان شرقی تحت pdf :

 

معماری صخره ای در آذربایجان «از دهانه های آتشفاشن سهند و سبلان طی هزاران سال گدازه و مواد مذاب به بیرون جهیده و بر یو هم انباشته شده است، به تدریج در طی هزاران سال بر روی این گدازه ها پوسته ای از سنگ توف با مقاومت های مختلف به وجود آمده است، لایه های نرم این پوسته در طی سالیان، به وسیله برف و باران شسته شده و لایه های سخت تر به صورت کران به اشکال مختلف به وجود آمده است («کندوان» بررسی های تاریخی، سال دوازدهم، ص 187). ترکیب و دانه بندی این کران ها به نوعی است که به سهولت می توان داخل آن را با گلنگ های حفر قنات و چاه مطابق عملکرد مورد نیاز خالی کرد. شکل کران ها در چگونگی حفر فضاهای مورد نیاز تأثیر دارد. در روستای قدیمی حیله ور، که احتمالاً تا دوره مغول مورد استفاده قرار می گرفته، همچنین در روستای سپور در بناب و روستاهای صخره ای (متروکه) در منطقه ارسباران و اردبیل بناها عموماً در یک سطح کنده شده و یک طبقه است ولی در روستاهای کندوان و چراغیل که کران های آن به شکل کله قندی و به ارتقاع بعضاً بیش از 20 متر می باشد. دلایل مختلف از جمله شب روستا و دسترسی از جهات مختلف باعث گردیده که بناها عمدتاً دو طبقه و بعضاً سه تا چهار طبقه ساخته شوند. حجم فضاهای کنده شده و ارتفاع ان مطابق با شرایط انسانی است و از حفر فضاهای مرتفع و فاقد اشل انسانی پرهیز شده است. فضاهای زندگی عمدتاً به شکل مربع و یا مستطیل نزدیک به دایره یا بیضی است، در مرکز اماکنی مانند مساجد، که به فضاهای عریض تری نیاز بود، ستون یا ستون هایی می ساختند. در داخل دیواره ها حفره هایی به صورت رف و طاقچه برای نگهداری وسایل مورد نیاز ساکنان تعبیه شده است. شکل پلان ها به علت حفر در دل حوه فاقد گوشه های تخت و تیز می باشد و خطوط پلان منحی و ملایم است. کران ها به علت فشردگی دانه های تشکیل دهنده و شیب مناسب در مقابل برف و باران مقاومت بالایی دارند، همچنین به علت ضخامت جداره ها و عایق بودن توف هخای تشکیل دهنده در زمستان گرم و در تابستان خنک می باشند. حمام های صخره ای حمام های صخره ای ضمن کاری مناسب و مورد انتظار در نهایت سادگی حفر شده است. محل حمام از نظام سنتی محله ای که شامل مسجد، میدان، چشمه (قنات و غیره است پیروی می کند. این حمام ها نیز دارای عناصر اصلی تشکیل دهنده حمام ها؛ یعنی هشتی، سربینه، میاندر، گرم خانه، چشمه آب سرد، خزینه و تون است. محل قرارگیری حمام های بررسی شده در حاشیه رودخانه و مشرف به آن ساخته شده اند. در محل قرارگیری حمام، محوطه باز و مسطحی وجود دارد که معمولاً ورودی حمام رو به این محوطه باز و مسطح می باشد. در روستاهای کندوان و عنصر و در یکی از اضلاع این محوطه مسجد واقع شده، ولی در روستای کردآباد به دلیل اینکه حمام خارج از روستا قرار گرفته است در کنار این محوطه مسجد وجود ندارد. مکان حمام ها طوری انتخاب شده است که بتوان به آسانی به آب دسترسی پیدا کرد. به غیر از حمام روستای کردآباد که آب آن از طریق چشمه ای خودجوش از دل کوه، تأمین می گردد، در سایر حمام ها آب مصرفی حمام از رودخانه تأمین می شود. تحلیل فضاها فضاهای تشکیل دهنده حمام های مورد مطالعه دارای نظام مشترکی هستند. هرچند به لحاظ مساحت و جمعیت روستا، فضاها ابعاد متفاوتی به خود می گیرند، شکل و محل فضاها در تمامی آنها یکسان است که در ادامه به آنها اشاره می شود : ورودی حمام ها فاقد سر در یا پیش خوان ووردی تعریف شده در محل احداث خود هستند ولی در ابتدای ورود، دارای راهروی باریک و درازی می باشند. (منظور از راهروری ورودی، فضایی است که ما بین درگاه ورود به حمام تا درگاه به سر بینه وجود دارد). محل قرارگیری حمام در محیط طبیعی و محل شکل گیری، تأثیر ثمستقیمی در نوع این ورودی داشته است به طوری که این راهرو گاه دارای مسیری طولانی و در مواردی در حد یک فیلتر کوچک عمل می کند، این تفاوت از چگونگی شکل کوه نشأت می گیرد. در روستای عنصرود به دلیل اینکه کوه های اطراف شیب تندی ندارند و با یک شیب بسیار ملایم شکل گرفته اند، برای رسیدن به حجم حمام باید یک مسیر حرکتی باریک و دراز را طی کرد؛ در حالی که در حمام کردآباد به دلیل شیب تند و صخره مانندی که کوه دارد این فضا در حد یک فیلتر کوچک ورودی است و بیشتر شبیه یک هشتی ورودی است تا راهروی باریک و دراز. این سیستم زمانی است که ما بخواهیم حمام را در داخل کوه ایجاد کنیم، اما اگر شیب، ابعاد، اندازه و نوع دانه بندی کوه این امکان را سلب کند تنها قسمت هایی که امکان احداث داشته، در دل کوه ایجاد گردیده است و در مواردی که محیط اجازه چنین کاری را نداده بخش های مورد نیاز دیگر را با مصالح الحاقی به وجود آورده اند. در روستای کندوان حمام در دامنه کوهی با شیب کم قرار دارد و این موقعیت باعث شده که بخشی از حمام بیرون از کوه و بخشی از آن در دل کوه ساخته شود، ورودی این حمام بر عکس سایر حمام ها با مصلح سنگی و طاق آجری است و برای رسیدن به کف حمام تعدادی پله تعبیه شده است. ولی در حمام های عنصرود و کردآباد کف بیرونی با کف داخل حمام اختلاف سطح چندانی ندارد، در کندوان کف بیرون با کف اختلاف سطحی در حدود 2 متر دارد و کف حمام پایین تر است.



برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   191   192   193   194   195   >>   >