سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مقاله ارزیابی عملکرد مدل هوش مصنوعی ( شبکه های عصبی مصنوعی ) در

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی عملکرد مدل هوش مصنوعی ( شبکه های عصبی مصنوعی ) در پیش بینی دبی ماهانه جریان رودخانه (مطالعه موردی : بند بهمن – رودخانه قره آغاج) تحت pdf دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد مدل هوش مصنوعی ( شبکه های عصبی مصنوعی ) در پیش بینی دبی ماهانه جریان رودخانه (مطالعه موردی : بند بهمن – رودخانه قره آغاج) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد مدل هوش مصنوعی ( شبکه های عصبی مصنوعی ) در پیش بینی دبی ماهانه جریان رودخانه (مطالعه موردی : بند بهمن – رودخانه قره آغاج) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد مدل هوش مصنوعی ( شبکه های عصبی مصنوعی ) در پیش بینی دبی ماهانه جریان رودخانه (مطالعه موردی : بند بهمن – رودخانه قره آغاج) تحت pdf :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: دومین همایش ملی بحران آب (تغییر اقلیم، آب و محیط زیست)
تعداد صفحات: 8
چکیده:
امروزه مشکل دسترسی به منابع آب شیرین یکی از مسائل مهم در بسیاری از کشورها می باشد. بحران آب درگذشته به علت کم بودن جمعیت به اندازه امروزه محسوس نبود، ولی امروزه با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز بشر به غذای بیشتر این بحران بیش از گذشته مشهود است. تخمین دبی جریان رودخانه، به دلیل تاثیر آن در مدیریت منابع آب، می تواند نقش اقتصادی مهمی داشته باشد. با روش های مختلفی می توان دبی جریان رودخانه را پیش بینی نمود. یکی از روش هایی که اخیرا توجه بسیاری از پژوهشگران را به خود جذب نموده است، استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی می باشد. امروزه سیستم های هوشمند ( شبکه های عصبی مصنوعی ) با توجه به توانایی در حل پدیده های غیر خطی و پیچیده کاربردهای فراوانی در مسائل مختلف مهندسی آب از جمله هیدرولوژی پیدا کرده اند، که در این تحقیق نیز به ارزیابی این سیستم در پیش بینی دبی جریان رودخانه قره آغاج پرداخته می شود. در این مطالعه از نرم افزار Matlab استفاده گردید. بدین منظور از داده های هیدرومتری، بارندگی، دما، تبخیر و دبی ماهانه ایستگاه بند بهمن بروی رودخانه قره آغاج در دوره آماری 30 ساله آبی (62-1361 تا 91-1390) برای مدل استفاده گردید. نتایج حاصل نشان داد که شبکه های عصبی مصنوعی می تواند دبی ماهانه رودخانه را با ضریب همبستگی 0/75 پیش بینی کند. با توجه به آنالیز صورت گرفته تابع TANSIG با تعداد 3 لایه و 8 نرون به عنوان بهترین مدل انتخاب شد، بر این اساس عواملی از جمله میزان بارندگی، درجه حرارت، تبخیر، نفوذ پذیری روی دبی رودخانه ها تاثیر دارد، ولی به طور کلی مهمترین عامل تغییرات دبی رودخانه ها در این تحقیق میزان بارش، دبی و تا حدودی دما می باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های برگ گل مغربی(Oenothera biennis) تحت pdf دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های برگ گل مغربی(Oenothera biennis) تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های برگ گل مغربی(Oenothera biennis) تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فعالیت ضد رادیکالی، قدرت احیاء کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره های برگ گل مغربی(Oenothera biennis) تحت pdf :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی

تعداد صفحات: 5

چکیده:

در این پژوهش مقدار کل ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده از برگ گل مغربی با استفاده از چهار حلال آب ، اتانول ، متانول و استون 70% مورد ارزیابی قرار گرفت. ترکیبات فنولی با روش فولین سیوکالتو و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آزمون مهار رادیکال های DPPH ، قدرت احیا کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل اندازه گیری و با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه گردید. مقایسه میانگین های بدست آمده از سه تکرار با آزمون دانکن (05/0 P ‹) بر پایه طرح کاملا تصادفی صورت گرفت. در میان عصاره ها ، عصاره استونی بالاترین محتوای ترکیبات فنولی (286/0± 996/12 میلی گرم اسید گالیک/100 گرم برگ خشک) و بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را در آزمون قدرت احیا کنندگی و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل به خود اختصاص داد. در تمامی آزمون ها با افزایش غلظت عصاره ، فعالیت آنتی اکسیدانی افزایش یافت و نوع حلال تاثیر معنی داری(05/0 P ‹) بر فعالیت آنتی اکسیدانی داشت. نتایج نشان دادند که برگ گل مغربی به واسطه داشتن مقادیر قابل توجهی از ترکیبات فنولی پتانسیل بالایی جهت استفاده در صنایع غذایی و دارویی دارد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله بررسی جذب کاتیون های جیوه موجود در پساب های صنعتی توسط نان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله بررسی جذب کاتیون های جیوه موجود در پساب های صنعتی توسط نانو فریت منیزیم MgFe2O4سنتز شده به روش احتراقی تحت pdf دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی جذب کاتیون های جیوه موجود در پساب های صنعتی توسط نانو فریت منیزیم MgFe2O4سنتز شده به روش احتراقی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی جذب کاتیون های جیوه موجود در پساب های صنعتی توسط نانو فریت منیزیم MgFe2O4سنتز شده به روش احتراقی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی جذب کاتیون های جیوه موجود در پساب های صنعتی توسط نانو فریت منیزیم MgFe2O4سنتز شده به روش احتراقی تحت pdf :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
تعداد صفحات: 6
چکیده:
امروزه با توجه به تاثیر عوامل زیست محیطی بر زندگی و گستردگی صنعت و همچنین ساخت کارخانه های بزرگ تولیدی و شیمیایی علی الخصوص پالایشگاه و پتروشیمی ها جهت رفع نیازهای انسان و نیز پدید آمدن آلودگی های ناشی از آن، دست اندرکاران بهداشت ومحیط زیست را بر این داشته تا به فکر بهینه سازی اوضاع فاضلابهای صنعتی بر آیند، در این تحقیق نانو ذرات فریت منیزم سنتز شده به روش احتراقی تولید و با استفاده از TEM گرفته شده اندازه ذرات 35 نانومتر بدست آمده است لذا مقدار نیم گرم منیزیم فریت را درون ml 50 محلول حاوی ppm 1000 کاتیون های جیوه (ریخته سپس به مدت 24 ساعت در اتاق بر روی همزن مغناطیسی با سرعت rpm 700 همزده شد. بعد از این مدت منیزیم فریت را به کمک آهن ربا ته ظرف نگه داشته و محصول بالایی را سرزیر کرده و بعد از صاف کردن به وسیله سانتریفوژ یک میلی لیتر از محلول برداشته شده به حجم ml 100 رسانده می شود. در پایان جذب اتمی جیوه این محلول اندازه گیری می شود که برابر است با 130/0

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله در مورد گیاهان زراعی تراریخته تحت pdf

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله در مورد گیاهان زراعی تراریخته تحت pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد گیاهان زراعی تراریخته تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد گیاهان زراعی تراریخته تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد گیاهان زراعی تراریخته تحت pdf :

گیاهان زراعی تراریخته

ارائه آمار و ارقام تحلیلی از تولید گیاهان زراعی تراریخته در جهان
گیاهان زراعی تراریخته (ترانسژنیک) از جمله محصولات بیوتکنولوژی نوین هستند که پیش‌بینی می‌شود انقلاب عظیمی در کشاورزی به‌وجود آورند. بنابراین کشورهای مختلفی در جهان نسبت به توسعه کشت این گیاهان اقدام نموده‌‌اند. هدف از این مقاله بررسی وضعیت کشت جهانی گیاهان زراعی تراریخته از سال شروع به توسعه آنها (1996) تا آخرین آمار معتبر منتشر شده (2003) از زوایای مختلف است. امید است که این مطلب مورد توجه مسئولان مختلفی واقع شود که در رابطه با توسعه و یا عدم توسعه این گونه گیاهان تصمیم‌گیری می‌نمایند:

مقدمه
گیاهان زراعی تراریخته، گیاهانی شبیه به همتای طبیعی خود هستند، با این تفاوت که با استفاده از دستکاری ژنتیکی، در یک یا چند صفت ویژه نسبت به نوع طبیعی خود برتری دارند. کشت این گیاهان منافعی را برای تولیدکنندگان (کشاورزان) و مصرف‌کنندگان در بردارد؛ به‌عنوان مثال، علاوه بر اینکه محصول بیشتری عاید تولیدکننده می شود، مواد شیمیایی کمتری (آفت کش یا علف کش) نیز مصرف می شوند. مصرف کننده نیز مواد غذایی ایمن تری را در نتیجه کاهش استفاده از مواد شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی، مصرف خواهد کرد. تاکنون محصولات تراریخته در گیاهان مختلفی در جهان تولید شده‌اند که از آن‌جمله می توان موارد زیر را نام برد:
سویا، برنج، ذرت، جو، پنبه، سیب‌زمینی، کلزا، سیب‌زمینی شیرین، گوجه‌فرنگی، کدو، چغندرقند، پاپایا، سیب، انبه، موز، آناناس و نارگیل.
نقش گیاهان زراعی تراریخته در رفع نیاز غذایی بشر
گزارش برنامه جهانی غذا در سال 2003 نشان داد که به تعداد افرادی که در جهان دچار سوء تغذیه هستند، 25میلیون نفر افزوده شده و از 815میلیون نفر به 840میلیون نفر رسیده است. در چنین شرایطی، نیاز به تولید مواد غذایی بیشتر، بیش از پیش احساس می‌شود و بیوتکنولوژی و به‌خصوص کشت گیاهان زراعی تراریخته می‌تواند از طرق زیر در تأمین غذای میلیون‌ها نفر انسان مؤثر باشد:
– افزایش محصول گیاهان زراعی و در نتیجه تولید غذای بیشتر در جهان؛
– حفظ تنوع زیستی به‌عنوان یک فاکتور مهم در تولید محصول بیشتر؛
– افزایش پایداری محصول در برابر تنش‌های زنده و غیرزنده؛
– ایجاد منافع اقتصادی و اجتماعی برای جوامع مختلف و در نتیجه، کاهش فقر در کشورهای در حال توسعه.
سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته در جهان در سال 2003
در سال 2003، 7,67میلیون هکتار (167میلیون ایکر) از اراضی کشاورزی جهان به زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته رفت که 3درصد نسبت به سال 2002 بیشتر شد و به حدود 15درصد از کل اراضی زیر کشت دنیا رسید. این آمار و ارقام، 3میلیون هکتار سویای تراریخته‌ای را نیز شامل می‌شود که برای اولین بار در سال 2003 در کشور برزیل مجوز کشت دریافت کرد. نمودار 1 سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته را از سال 1996 تا 2003 نشان می‌دهد.

 

نمودار 1 سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته را از سال 1996 تا 2003 (میلیون هکتار)
آمارها نشان می‌دهد که از سال 1996 که گیاهان تراریخته برای اولین‌بار در مقیاس وسیع کشت شدند تا سال 2003، سطح زیر کشت این گیاهان در جهان مرتباً در حال افزایش بوده است؛ به‌طوری‌که سطح زیر کشت در سال 2003 تا 40 برابر نسبت به سال 1996، افزایش داشته است و از 7,1میلیون هکتار در سال 1996، به 7,67میلیون هکتار در سال 2003 رسیده است. همچنین، تعداد کشورهای کشت‌کننده این گیاهان در سال 2003 نسبت به سال 1996، به بیش از دو برابر رسیده است.

وضعیت توزیع گیاهان زراعی تراریخته در کشورهای صنعتی و در حال توسعه
سهم کشورهای در حال توسعه از کشت گیاهان زراعی تراریخته در سال 2003 نسبت به سال 2003 رسیده است (جدول1). یعنی یعنی در سال 2003، تقریباً یک‌سوم (4,20میلیون هکتار) از کل سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته در جهان (7,67میلیون هکتار) مربوط به کشورهای در حال توسعه شده است (نمودار 2).

افزایش سهم کشورهای در حال توسعه در این رابطه، تا حدی به کشت سویای تراریخته برای اولین بار در برزیل و همچنین افزایش سطح زیر کشت این گونه گیاهان در چین،‌ آرژانتین، آفریقای جنوبی و هند مربوط است.

نمودار 2 کل سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته در کشورهای صنعتی و در حال توسعه (میلیون هکتار)
میزان افزایش سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته در سال‌های 2002 تا 2003 در کشورهای در حال توسعه (4,4 میلیون هکتار) و صنعتی (6,4 میلیون هکتار) تقریباً با هم برابر بود (جدول1)؛ اما درصد رشد در کشورهای در حال توسعه (28درصد) بیش از دو برابر کشورهای صنعتی (11درصد) بود.

توزیع گیاهان زراعی تراریخته بر اساس کشور
در سال 2003، شش کشور عمده تولیدکننده محصولات تراریخته (آمریکا، آرژانتین، کانادا، برزیل، چین و آفریقای جنوبی)، 99درصد از سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته را به خود اختصاص داده‌اند. جدول 2 سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته را در کشورهای مختلف در سال‌های 1996 تا 2003 نشان می‌دهد.
ملاحظه می‌شود که از این شش کشور پیشرو در زمینه کشت گیاهان زراعی تراریخته، چهار کشور در حال توسعه و دو کشور جزء کشورهای صنعتی هستند (نمودار 3). در این کشورها، آمریکا با 8,42میلیون هکتار (63درصد) سطح زیر کشت، مقام اول را دارد و پس از آن، به‌ترتیب آرژانتین با 9,13میلیون هکتار (21درصد)، کانادا با 4,4میلیون هکتار (6درصد)، برزیل با 3میلیون هکتار (4درصد)، چین با 8,2میلیون هکتار (4درصد) و آفریقای جنوبی با 4,0 میلیون هکتار (1درصد) در رده‌های دوم تا ششم قرار دارند.از این شش کشور، چین و آفریقای جنوبی با نرخ رشد 33درصد، بالاترین نرخ رشد سالانه را به‌خود اختصاص داده‌اند. چین در سال 2003، سطح زیر کشت پنبه Bt خود را تا 8,2میلیون هکتار افزایش داد که این مقدار برابر 58درصد از سطح زیر کشت پنبه این کشور در سال 2003 (8,4میلیون هکتار) است. آفریقای جنوبی نیز در سال 2003، سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته خود را که شامل ذرت، سویا و پنبه تراریخته بود، افزایش داد و به 4,0میلیون هکتار رساند که در مورد ذرت سفید، میزان رشد سالانه بیشتر از بقیه محصولات بود؛‌ به‌طوری‌که سطح زیر کشت این گیاه در این کشور از 6هزار هکتار در سال 2003 به 84هزار هکتار در سال 2003 افزایش یافت.
سطح زیر کشت گیاهان تراریخته در کانادا نیز با یک میلیون هکتار افزایش (26 درصد) در سال 2003 نسبت به سال قبل به 4,4میلیون هکتار رسید. این یک میلیون هکتار افزایش، مربوط به کشت سه گیاهان تراریخته در سال 2003، حدود 3درصد رشد داشته است که در مورد ذرت Bt، افزایش میزان سطح زیر کشت بیشتر از سایر محصولات بوده ‌است.

نمودار3 کل سطح زیر کشت گیاهان زراعی تراریخته در سال‌های 1996 تا 2003 در شش کشور پیشرو (میلیون هکتار)
در آمریکا، رشد محصولات تراریخته در سال 2003، 10درصد بود (8,3میلیون هکتار) که این میزان

رشد به‌ترتیب مربوط به ذرت مقاوم به حشره و علف‌کش و سویای مقاوم به علف‌کش بوده است.
علاوه بر این کشورها، کشورهای دیگری نیز به جمع کشورهای تولیدکننده محصولات تراریخته پیوستند. به‌عنوان مثال، دو کشور برزیل و فیلیپین، کشت گیاهان زراعی تراریخته را برای اولین بار در سال 2003 تصویب کردند. برزیل به‌طور قانونی کشت سویای مقاوم به علف‌کش را در اواخر سپتامبر 2003 و کمی قبل از شروع فصل کشت، تصویب کرد و این زمانی بود که 50درصد زمین‌ها به زیر کشت سویا رفته بود. با این وجود، 3 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی این کشور به زیر کشت

سویای تراریخته رفت. در فیلیپین، در سال 2003 و برای اولین بار 20هزار هکتار به زیر کشت ذرت Bt رفت و به این ترتیب برزیل و فیلیپین به جمع 16 کشور عمده تولیدکننده گیاهان تراریخته پیوستند تا شمار این گونه کشورها در سال 2003 به 18 کشور افزایش یابد. علاوه بر این کشورها، کشورهای دیگری نظیر هند، ‌اسپانیا، اروگوئه و رومانی نیز افزایش تولید محصولات تراریخته را در سال 2003 گزارش کردند. هند سطح زیر کشت پنبه Bt خود را در سال 2003 تا 100درصد افزایش داد. اس

پانیا سطح زیر کشت ذرت Bt را تا یک سوم افزایش داد که این مقدار، 6درصد از کل سطح زیر کشت ذرت را در این کشور در سال 2003 تشکیل می‌دهد. در برخی از کشورها نیز مانند کلمبیا و هندوراس که در سال 2002 به جمع کشورهای تولیدکننده محصولات تراریخته پیوستند، رشد کمتری دیده می‌شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :

مقاله تلاشهای بین المللی انجام شده درراستای کاهش تعارض قوانین قر

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

مقاله تلاشهای بین المللی انجام شده درراستای کاهش تعارض قوانین قراردادی تحت pdf دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تلاشهای بین المللی انجام شده درراستای کاهش تعارض قوانین قراردادی تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تلاشهای بین المللی انجام شده درراستای کاهش تعارض قوانین قراردادی تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تلاشهای بین المللی انجام شده درراستای کاهش تعارض قوانین قراردادی تحت pdf :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در علوم انسانی
تعداد صفحات: 11
چکیده:
با اضافه شدن یک عامل خارجی دریک رابطه حقوقی و تقابل چندقانون مختلف و متفاوت و ایجادسوال مبنی براینکه انجام آن رابطه حقوقی طبق قانون کدامکشور میسر است تعارض قوانین ایجادمیگردد و دراینجاست که باید طبق قاعده ای خاص قانون یک کشور را برآ« رابطه حقوقی حاکم نمود حال درجهت کاهش تعارض قوانین قراردادی تلاشهای مختلفی صورت گرفته که درسه گروه یکسان سازی حقوق خصوصی کشورها تدوین قواعدفراملی درموضوعات و قواعد ماهوی خاص کشورها و تدوین قواعد فراملی حل تعارض درحقوق خصوصی بین المللی قرارمیگیرند دردوروش اول مجموعا با ایجادقواعدیکسان سعیبراجتناب ازتعارض قوانین می شد و درهرحال باوقوع تعارض قوانین هردولتی مساله را ازطریق قواعد حقوق بین الملل خصوصی خود یعنی قواعد انتخاب قانون حل میکرد راه حلهای مختلف کشورها برای رفع تعارض قوانین موجب ایجادتعارض بین راه حل ها می شد و بدین ترتیب تعارض درقواعد ماهوی دوکشور مختلف تعارض درراه حلهای تعارض کشورهای گوناگون کماکان مشاهده می شد اما درروش سوم که جز روشهای جدید و نوین می باشد قواعد حل تعارض یکسان پیشنهاد میشود چنانچه درنواوری به عمل آمده توسط کنوانسیون 1980 رم باعنوان قانون قابل اعمال برتعهدات قراردادی رهنمودهای جدیدی ارایه کرده که توسط آن قواعد سخت ومحکم قبلی کنار گذاشته شده و تلاش میشود تاراه حلی برای تعارض قوانین درقلمرو قراردادها مطرح نماید که براساس یک ایده منعطف قانون دارای نزدیکترین ارتباط شکل گرفته باشد و به هردادگاهی گسترده ای وسیع ازصلاحیت جهت انتخاب قانون قابل اعمال اعطا نماید

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

کلمات کلیدی :
<   <<   21   22   23   24   25   >>   >